De leukste autorit voor jong & oud

Met vragen over de route, leuke spelletjes met gebruik van je telefoon, coronaproof alles uit de auto

Je staat op het punt om het leukste auto avontuur van de Noordoostpolder te rijden. De RIT door de ZEE is een coronaproof puzzelrit waarbij je met je eigen gezin in de auto een route aflegt door de NOP. De puzzelrit is voor jong en oud. Onderweg ga je leuke spelletjes doen vanuit de auto maar ontdek je ook de hoogtepunten van de NOP. De RIT door de ZEE is een reis door de polder waarbij je een mooi beeld krijgt van waar de polder voor staat. Je kunt er de hele dag over doen, mocht je onderweg wat willen bezichtigen en willen picknicken dan is dat mogelijk. Neem wel alle regels in acht die gelden m.b.t. Covid-19. Let op: de kinderen moeten onderweg ook heel goed opletten omdat ze een extra opdracht krijgen. Er zijn ook leuke prijzen te winnen!

Na betaling krijg je een bevestingsmail met een aanmeldlink voor de route. Let op dat je op de dag wanneer de rit plaats vindt je de code pas activeert. De codes zijn beperkt houdbaar. Heb je de bevestingsmail niet ontvangen dat kan het zijn dat hij in de ongewenste mail is terecht gekomen.

Vertrekpunt: Er wordt gestart vanaf de parkeerplaats van hotel van Saaze, Dam 16 te Kraggenburg.

Het kan zijn dat er in het Kuinderbos geen bereik is met de telefoon.

Ergens in de route krijgen de ‘kleine piraten’ een lekkere verrassing. Dit wordt aangegeven op de telefoon. Ook hier weer rekening houden met de regels die op dat moment gelden m.b.t. Covid-19.

Er is een lunchbox to go en een kinderbox to go verkrijgbaar bij “ Hotel van Saaze” en “Bij ons in de Wellerwaard”. Deze kun je min. 24 uur van te voren bestellen via de website Ritdoordezee.nl of opautoavontuur.nl.

Bekijk op de website van de deelnemers in de polder wat voor activiteiten er nog meer zijn. Let op dat u nu wel vaak moet reserveren. Tip: neem contant geld mee voor koffie, ijsjes of voor de fruitstalletjes onderweg.

Kijk ook eens bij wildwestrit.nl, op auto avontuur door Drenthe.

Volg ‘op auto avontuur’ op Facebook of Instagram #ritdoordezee

Heel veel succes en plezier met het rijden van de RIT door de ZEE

Schrijf je hier in